Our Story" - Lyckan är att få göra fester som en själva vill gå på! 
Ett party med värme, kärlek, en god grundidé, bra planering, bra genomförande, 
eftertanke och bra glad musik."

Grundaren Katja Gustafsson har varit festarrangör och dj sedan 2002. Efter flera års festfixande och djande så är det givet att utveckla festerna i samma takt som vi själva blir äldre.

En bra fest stimulerar alla fem sinnerna. Det krävs fantasi och god planering.
- Att alltid försöka göra sitt bästa med hjärta och själ tycker jag är viktig.


Att ha en publik som vill vara med och vara del av festerna är en förutsättning där vi tillsammans kan ha roligt. Det är vårt egna community, vår egna lilla skyddade värld. Där vi bestämmer våra normer, hur vi vill att det ska vara och hur vi vill forma vårt community i framtiden.
Så länge allt är görs med kärlek!

Att vara dj när en är festarrangör är en stor fördel. Musiken sätter stämningen på festen. 
- Jag gör nya dj-set till alla mina spelningar.
Jag gillar att blanda nya och gamla hits & klassiker för att få en så bra blandning på dansgolvet som möjligt. Det finns bra musik i alla genres.

Att vara dj är ett av det roligaste jobben som finns.
Du kan lyssna på DJ KATJAs tidigare mixar här nedan.


Välkomna på fest!!!

TIDIGARE FESTER


Fester från 2002-2017

KATJA har varit dj sedan 2002 hon har spelat under namn som dj doozer, Katja Gustafsson och KATJA. Hon har spelat i Europa, USA, Kanada och Mexico. Hon har även djat i olika dj konstelationer som dj combustion, radical love crew, swedish dyke vibes, dust of the sun, space banana, 3sum.

Katja har kört olika klubbar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Berlin, Köpenhamn, Oslo. Det har varit queerklubbar och senaste åren gayklubbar för tjejer och trans. Här kommer lite namn på klubbarna: DYKE, Combustion, Captain Kinki Pinky, Queer Allstars, Trans Olympics, Stardust, Space Banana, Club KG och Årets Stora Tjejfest..

KG EVENTS AB

kgevents.se©2020 Copyright. All Rights Reserved.